Lege Artis

Bemutatkozás

A Lege Artis közel húsz éves tanácsadói tapasztalattal rendelkező, a kísérleti pszichológia, a személyiség lélektan és a szervezet pszichológia eredményeit a HR területén sikerrel alkalmazó cég. Munkatársaink a szakma szabályai és legmagasabb követelményei szerint végzik feladatukat, jól képzett, elismert szakemberek.
Szakterületeink: szervezeti tanácsadás, a viselkedéses alapú kompetencia-szemlélet HRM-alkalmazási lehetőségének kutatása és megvalósítása, outplacement, coaching, off-site, konfliktuskezelés, mediáció. Az együttmuködés formája a téma és a megrendelő igényei szerint leggyakrabban tréning és konzultáció. A HR rendszer bevezetésekor azonban tevékenységi körünk kiegészül workshopok, illetve közös projekt szervezésével.
A Lege Artis célja, hogy ügyfeleit olyan szervezet kialakításában támogassa, amely a dolgozók kompetenciájára, motivációjára, lojalitására és együttmuködésére építve növeli eredményességüket és stabilitásukat, javítja piaci pozíciójukat és dolgozóik elégedettségét. Tevékenységünk között szerepel a kiválasztás, személyiségtesztek felvétele és értékelése, teljesítményértékelési skálák kialakítása és teljesítményértékelési folyamatok lebonyolítása.
Hazai nagyvállalatoknál végzett outplacement munkánk során a cégek vezetőivel közösen egy olyan kritériumrendszert dolgoztunk ki, amelyben a vezetők egységes elvek alapján dönthettek az elbocsátásra kerülő dolgozók személyéről.

Székhely:
1125 Budapest Diós árok 32/b
Kapcsolattartó:
Vargha Flóra
Telefonszám:
061 212 6256
Webcím:
http://legeartis.hu
e-mail címe:
info@legeartis.hu

Szolgáltatási területek