JobArena Kft.

Bemutatkozás

Cégünk szakmai hitvallása

A JobArena Kft. számára az elégedett ügyfél a legfontosabb. Hisszük, hogy tevékenységünkkel nagymértékben hozzájárulunk ügyfeleink sikereihez.

A keresési folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy az minden területen megfeleljen a piac elvárásainak és követelményeinek. Egyedülálló, személyre szabott toborzási megoldásokkal egyedi igényeknek is megfelelünk.

Az egy adott pozíció betöltéséhez vezető út során részletesen tisztázzuk a keresést befolyásoló fontosabb üzleti és gazdasági hatásokat, megbeszéljük a jelöltekkel szembeni elvárásokat, az állás betöltéséhez elengedhetetlen személyiségi jellemzőket.

A teljesítés során partnerünk rendelkezésére bocsátjuk tevékenységünk során felhalmozódott tapasztalatainkat és a hasonló keresésekből levonható következtetéseket, amelyek segítségével ügyfelünk sok kellemetlen, felesleges és költségigényes teendőtől kímélheti meg magát.

Munkánkra az emberközpontú gondolkodásmód jellemző, ami nagymértékben hozzájárul a megfelelő jelöltek megnyeréséhez, kiválasztásához. A pályázók alapos megismerését és alkalmasságuk megállapítását követően segítünk a kiválasztásban is.

Székhely:
Győr
Kapcsolattartó:
Pákai László
Telefonszám:
+36309361012
Webcím:
http://www.jobarena.hu
e-mail címe:
info@jobarena.hu

Szolgáltatási területek