Humanufaktúra Kft.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk azzal a céllal jött létre, hogy a magyar munkaerőpiac szereplőinek segítsen feltérképezni és összhangba hozni, a rendelkezésre álló munkaerő keresletet és kínálatot, valamint hogy hatékony segítséget nyújtson a foglalkoztatáshoz kapcsolódó kérdésekben mind a munkaadók, mind a munkavállalók részére. Műszaki tanácsadásunk segítséget kíván nyújtani a cégeknek, hogy megfeleljenek a kötelező jogszabályi feltételeknek, amelyek létezéséről gyakran nem is tudnak.

Cégünk fontosnak tartja, hogy partnerei megfeleljenek a gazdasági környezet kihívásainak, változó igényeinek, ezért több egymással összefüggő megoldást kínálunk, amelynek célja, hogy a munkaügyi - munkaerő-gazdálkodási szakértelem minden partnerünk részére elérhető legyen, a műszaki tanácsadás pedig eszközévé váljon a biztonságos munkavégzésnek.
Tanácsadó cégünk alapítói és munkatársai valamennyien szakirányú felsőfokú végzettséggel több szakmai képesítéssel, valamint legalább 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek. Célunk, hogy ez a többlettudás versenyelőnyt jelentsen cégünk, és a megrendelőink számára.

Székhely:
1027 Budpest, II. Horvát utca 14-24.
Kapcsolattartó:
Neuschl György
Telefonszám:
(36) 1 8820351
Webcím:
http://www.humanufaktura.hu
e-mail címe:
info@humanufaktura.hu

Szolgáltatási területek