PhysioVit Kft.

Bemutatkozás

Cégünk több területen aktív a hazai és a nemzetközi egészségügyi és sportpiacon. Kiemelt területünk az egészségügyi és sporttudományi szakemberek rehabilitációs szakirányú képzése és részt veszünk a minőségi ellátást nyújtó egészségügyi programokban, az állami és a privát egészségügyi ellátó rendszerek humán erőforrásának képzésében.
Cégünk kiemelt küldetésének tekinti a rehabilitációs humán erőforrás fejlesztése mellett a gyógyítást, az egészségmegőrzést, az egészségtudatosságot is, melynek érdekében biztosítunk egészségstratégiai programokat egyénre szabott programterveket, egészségügyi szűréseket, egyéni gyógyító, megelőző programokat.
Segítjük ügyfeleinket a célirányos terápiás programok, az egészségmegőrző tréningtervek kidolgozásához, lebonyolításához. Ehhez kapcsolódóan aktívak vagyunk a jövő egészségét és egészségvédelmét biztosító munkahelyek megteremtésében is a vállalatvezetőkkel, illetve a HR vezetőkkel együttműködve a gyógyítás és sport területeken túl az országos gerincvédő programok biztosításában is.
Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük nem csak a saját, hanem a nálunk fejlődni, tanulni vágyó egészségügyi és sporttudományi szakemberek esetében is. Mindezzel nem csak saját szolgáltatásainkat tartjuk versenyben a jó cselekedet és a segítés szolgálatában, hanem a velünk párhuzamosan működő rendelők, magánrendelők, sportközpontok és klubok szakemberei is általunk, a tudásunk átadásának biztosításával tudják a koncepcióinkat átvenni és saját betegeiknek kínálni.
Szolgáltatásaink HR vezetőknek:
---> Egészségvédelmi előadások és tanfolyamok.
---> Terápiás előadások és szakmai továbbképzések (egészségügy és sporttudomány területein).
---> Állapotfelmérések, teljes test számítógépes diagnosztikai felmérések.
---> Egészségterv és tréningterv, vagy terápiás terv készítések.
---> Terápiák és tréningek.
---> Mozgásprogramok.
---> Vállalati tanácsadás és egyénre szabott egészségstratégia.
---> Rendezvényeken egészségügyi szűrések, mozgásszervi szűrővizsgálatok, egészségnevelő előadások és programok.

Budapesten és vidéken is várjuk sok szeretettel megelőzés és gyógyítás területén a cégek képviselőit, és magánszemélyek megkeresését, valamit humán erőforrás fejlesztése területén az egészségügy és a sporttudományi szakembereket. - +36 1 790 9900, +36 1 790 9911, 36 1 607 3219, +36 21 2525 207

Székhely:
1035 Budapest, Szentendrei út 10.
Kapcsolattartó:
Kanyó Ildikó - ügyvezető, szakmai vezető
Telefonszám:
36703111094
Webcím:
www.physio-vit.net
e-mail címe:
info@physio-vit.net