Performia HUngary Kft.

Bemutatkozás

A Performia egy nemzetközi szervezet, amely teljes mértékben arra fókuszált, hogy segítse Önt a személyzet-kiválasztásban és a személyzet-felvételben.

A cél az, hogy Ön képes legyen jobban kézben tartani a toborzási tevékenységei minden mozzanatát, és hogy olyan rendszereket biztosítsunk az Ön számára, amelyekkel gyorsabb és pontosabb személyzeti értékeléseket végezhet.

Erőteljes, mégis egyszerűen használható, Internet-alapú eszközök segítségével a Performia bármely cégnek tud segíteni, legyen az kicsi, vagy nagy.

Bár a Performia rendszer viszonylag új, a felhasznált alapelvek már bizonyítottak, és a Performia közel 20 éves tapasztalatát hasznosítva a személyzet-felvétel és -tesztelés területén, Ön magas szintű kompetenciába és jártasságba kap betekintést.

2002-es indulása óta a Performia stabilan növekszik, és jelenleg hetente több, mint ezer pályázót tesztel, 21 országban. Ügyfeleink folyamatosan nagyra értékelik a rendszert, és megelégedettségüket fejezik ki a következő eredményekkel: gyorsabb terjeszkedés, stabilabb személyzeti helyzet, nagyobb profit, jobb eredmények és kevesebb stressz.

Az üzleti vállalkozásokat azáltal erősítjük, hogy segítünk a cégeknek a gyorsabb növekedés és a stabilitás elérésében tudást és rendszer-támogatást biztosítva nekik a munkaerő-felvételi és munkaerő-kiértékelési folyamataik kezeléséhez, folyamatos magas minőségben, sikerekkel.

Székhely:
2141 Csömör, Arany János utca 4.
Kapcsolattartó:
Rubecz Anita
Telefonszám:
06703232487
Webcím:
http://www.performia.hu
e-mail címe:
marketing@performia.hu