HR-Evolution Kft.

Bemutatkozás


A HR–Evolution Kft.
A vezetők képzője
Integrált HR tanácsadó és tréningszolgáltató

Missziónk a szervezeteket, a vezetők fejlesztésén keresztül elvezetjük a humán erőforrásaikban rejlő hatékonyságtartalékaik hasznosításához.

Az Evolúció az élővilágban a folyamatos fejlődés, amely a változó környezeti feltételekhez való alkalmazkodást jelenti az életben maradásért. Napjainkban gyökeres változások szemtanúi és résztvevői vagyunk. A piaci feltételekhez, a gazdasági változásokhoz való alkalmazkodás most létszükséglet a szervezetek életében. Azok a szervezetek tudnak stabilak és nyereségesek maradni, amelyek folyamataik és rendszereik mellett az emberi erőforrásaikat is fejlesztik. Ez a gazdasági irányítás és az emberi erőforrás kezelésének Evolúcióját jelenti.

A vállalatok, cégek legfontosabb építőelemei az emberek. A fejlődés, a változtatás, akár az egyén, akár a szervezet irányából elindítható, de csak az elkötelezett vezetők által támogatott fejlesztés eredménye lesz életképesség és hatékonyabb működés.

Számunkra az evolúció a szervezetek, a vezetők fejlesztésén keresztül a HR folyamatainak, rendszereinek fejlődését jelenti. Felmérjük a vezetők fejlesztési igényeit, ennek alapján biztosítunk azt a vezető képző programot, amely az igényre fókuszál és csak a legszükségesebb időre szakítja el a vezetőt a munkájától. A fejlődésben egyéni támogatást is nyújtunk. Integrált szakmai csapatunk révén segítünk a HR rendszerek fejlesztésében, és a hiányzó rendszerek kialakításában is.

Tapasztalati hátterünket a piacvezető Trenkwalder Kft. 8 éves múltra visszatekintő HR Tanácsadás & Tréning divíziója adja. 2009-től az eddig megszokott színvonalú és minőségi munkánkat a HR-Evolution Kft-ben visszük tovább. Csapatunk több tíz éves tréneri-, szervezetfejlesztői-, valamint munkaerő-piaci és HR tanácsadói tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll.

Székhely:
1016 Budapest, Hegyalja út 8.
Kapcsolattartó:
Csikós-Nagy Katalin
Telefonszám:
06203443777
Webcím:
http://www.hrevolution.hu
e-mail címe:
info@hrevolution.hu

Szolgáltatási területek