ERGOFIT Tanácsadó és Továbbképző Kft.

Bemutatkozás

Az Ergofit Tanácsadó és Továbbképző Kft. a szervezetfejlesztés, az emberi erőforrás menedzsment rendszerek kidolgozása és bevezetése, az ergonómia és a vezetőképzés területén széleskörű tapasztalattal rendelkező tanácsadó cég. A cég 1990 óta tevékenykedik a magyar tanácsadói piacon. Célja megalapításától kezdve a magyar vállalatok hatékonyságának növelése és felkészítésük a változó környezethez való alkalmazkodásra.
Minden szervezet egyedi és lemásolhatatlan, sajátos arculattal, kultúrával és jellemzőkkel rendelkezik, ezért szaktanácsadói munkánkban nagy hangsúlyt fektetünk a szervezet-specifikus megoldások kidolgozására. Tapasztalataink alapján kidolgoztunk olyan módszertanokat, amelyekkel a szervezeteknek leginkább megfelelő megoldások alakíthatók ki, amelyek illeszkednek a szervezeti kultúrához és a stratégiához, és a szervezet sajátos problémáira adnak megoldást.
Munkamódszerünk a megbízóinkkal való együttműködés, a munkacsoportokban történő együttes feladatmegoldás, amely lehetővé teszi, hogy a megbízó szakembereinek tudását és cégismeretét ötvözzük tanácsadóink módszertani és csoportmunka irányítási tudásával, ugyanakkor biztosítja a szervezet sajátosságainak, értékeinek és stratégiai céljainak a figyelembevételét. Az együttműködés eredményének tekintjük, hogy megbízóink olyan problémamegoldási szemléletet és módszereket sajátítanak el, melyeket a későbbiekben önállóan és sikeresen felhasználhatnak.
Megjelentetett szakkönyv: dr. Nemeskéri Gyula - Pataki Csilla: A HR gyakorlata.

Székhely:
1111 BUDAPEST, Lágymányosi u. 7. fszt. 2.
Kapcsolattartó:
dr. Nemeskéri Gyula
Telefonszám:
0612350141
Webcím:
http://www.ergofit.hu
e-mail címe:
info@ergofit.hu

Szolgáltatási területek