E-Con Solutions Kft

Bemutatkozás

Célunk teljeskörű tanácsadói szolgáltatás nyújtása a Lean módszerek bevezetéséhez termelő és szolgáltató vállalatok számára egyaránt: az oktatástól kezdve, a gyakorlati megvalósítás támogatásán keresztül a stratégiai szintű tanácsadásig.

"Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem;
engedd, hogy csináljam és megértem"

Gyártási, logisztikai és adminisztratív üzleti folyamatok fejlesztésével kapcsolatos munkáink során látjuk, hogy egyre több hazai és nemzetközi vállalat dönt a Lean transzformáció megvalósítása mellett. Ebben a hosszútávú folyamatban kínálunk ügyfeleink számára stabil együttműködést stratégiai és operatív szinten egyaránt.

Tanácsadói kompetenciáink a Szervezetfejlesztés, a Lean Tanácsadás és a Menedzsment Tanácsadás keretében fejlesztik a sikeres, és hosszútávon működő Lean szervezet kialakításában fontos szerepet játszó területeket.

Tanácsadóink gyakorlati tapasztalata biztosítja a bevezetés sikerességét. A termelésben, logisztikában, IT rendszerek alkalmazásában, és vezetésben többéves tapasztalatot szerzett tanácsadó munkatársaink iparági, technológiai és Lean alkalmazási ismereteire építve dolgozzuk ki a tréningek, workshop-ok és projektek menetét.

Tanácsadói munkánk során már a projektek előkészítő szakaszában bevonjuk ügyfeleink munkatársait a fejlesztés folyamatába. A célterületen dolgozó operátor, technikus, mérnök és vezető munkatársakkal közösen történik a megfelelő Lean eszközök, módszerek integrálása; megteremtve ezzel a hosszútávú fenntartáshoz szükséges támogatást és elkötelezettséget.

Székhely:
Bornemissza tér 12
Kapcsolattartó:
Keresztesi Zsolt
Telefonszám:
06204544164
Webcím:
http://e-con.hu
e-mail címe:
keresztesi.zsolt@e-con.hu

Szolgáltatási területek