Continuum Coaching

Bemutatkozás

A CONTINUUM COACHING közösség tagjai: Dankó Adrienn ACC, Horváth Enikő ACC, Szénai Attila ACC.
Különböző szakmai területről érkeztünk, mindannyian vezetői háttérrel rendelkező, tapasztalt szakembereknek számítunk a szakmánkban. Hármunk közös metszete a coaching, amit a korábbi karrierfejlődésünk logikus és izgalmas új lépéseként éltünk meg. Mind a mai napig ez a hivatás köt össze minket. Szerencsére az ICF által akkreditált coach képzésünk óta eltelt idő mindannyiunkban megerősítette a folyamatos fejlődés lehetőségébe vetett hitet. Meggyőződtünk arról, hogy az előre vezető út mindig járható. Ez a szemlélet határozza meg üzleti tevékenyégünket, és ezt igyekszünk átadni ügyfeleinknek is.

Hisszük, hogy a coaching nemcsak egy fantasztikus, modern eszköz, hanem ennél sokkal több. Hatása megmutatkozik az üzleti eredményekben és a magánéletben egyaránt. Mindig hatalmas örömet jelent számunkra, ha ügyfelünkkel közösen sikerül kijelölni azt az utat, amely előre visz az életben, a munkában. Munkánkat az eredmények minősítik, arra törekszünk, hogy segítségünkkel megtehesd azokat a lépéseket, amelyek kitűzött céljaid felé vezetnek.

Tapasztalataink azt igazolják, hogy minden ember képes az élethosszig tartó fejlődésre. Az ehhez szükséges energia, a változás lehetősége ott lapul mindenkiben. Mi, coachként támogatást adunk ahhoz, hogy a közös munka révén saját ütemedben, saját erőforrásaidat mozgósítva haladhass. A CONTINUUM COACHING biztonságos környezetet, támogatást és új nézőpontokat ad neked.
Hiszünk a coaching értékteremtő erejében, amely számodra és környezeted számára is pozitív, előremutató változásokat hoz. A Te coachodként arra törekszünk, hogy megtaláld a kiteljesedésedhez vezető utat. Célunk, hogy hosszú távon támogassuk személyes és üzleti fejlődésedet.

A business coaching, executive coaching, team coaching, life coahing szolgáltatásokon kívül szakértőink a következő területeken is állnak rendelkezésedre: vezetőkiválasztás, HR tanácsadás, kompetencia elemzés, outplacement, karrier tanácsadás.

Tudjuk, az első lépés nehéz, ezért egy gondolatébresztő beszélgetésre hívunk Téged, ahol felfedezheted a Benned lévő rejtett energiákat, megoldásokat, így eredményesebb lehetsz a magánéletben és az üzleti életben egyaránt. Nézd meg, kik vagyunk! http://continuum.coach/coachok/

Székhely:
Budapest
Kapcsolattartó:
Horváth Enikő
Telefonszám:
+36709381531
Webcím:
http://continuum.coach
e-mail címe:
eniko.horvath@continuum.coach