BrandMA Employer Branding - Toborzás, Onboarding, Munkaerő megtartás

Bemutatkozás

Célom, hogy a hazai KKV-k számára is elérhetővé tegyem, hogy egy vonzó és hiteles munkáltatói márkát alakítsanak ki, ezáltal pedig meg tudják tartani a jelenlegi kollégáikat, illetve hatékonyan és pénztárcabarát módon meg tudják szólítani a passzív álláskeresőket is.

Online toborzási folyamataidat marketing eszközökkel - remarketing kampányokkal, fizetett hirdetésekkel és jelölt adatbázis építéssel - teszem hatékonyabbá. Kreatív kampányokkal, fotózások szervezésével és bemutatkozó videók forgatásával segítek emlékezetessé és ismerté tenni a cégedet munkáltatóként is.

Az online toborzás mellett az onboarding folyamatok fejlesztésében is támogatlak tananyagokkal, tervezőcsomagokkal, vagy kreatív kivitelezőként.

Emellett segítek, hogy kollégáid elégedettebbek és elkötelezettebbek legyenek. Dolgozói elégedettségfelméréssel, szervezetfejlesztéssel, képzések és tréningek szervezésével, valamint belső kommunikációs anyagok készítésével is támogatni tudlak, hogy KKV-ként is olyan munkahellyé válhass, ahová a kollégák szívesen járnak be dolgozni.

Látogass el weboldalamra és olvasd el blogcikkjeimet!
brandma.hu

Segítségre van szükséged? Vedd fel velem a kapcsolatot a hello@brandma.hu címen, vagy a +36303589258 -as telefonszámon!

Székhely:
Kapcsolattartó:
Kovács Kata
Telefonszám:
+36303589258
Webcím:
brandma.hu
e-mail címe:
hello@brandma.hu