UNIXO

Bemutatkozás

Küldetésünk - Segíteni egyént és szervezetet önmaga lehető legjobb formájának kifejlesztésében.

Tevékenységünk

• Coaching – Azokban az esetekben alkalmazzuk, amikor a vezető egyéni vagy szervezeti problémái esetén a saját fejlődésében, változásában látja a megoldást.

• Munkahelyi tesztek – Olyan egyéni vagy vezetői döntéshelyzetekben alkalmazhatóak, amikor munkakörrel, vezetési hatékonysággal, személyiségtípusokkal, vagy csapatmunkával kapcsolatos kérdések merülnek fel.

• Tréningek – Azokban az esetekben alkalmazunk tréningeket, amikor a vezető a munkatársai készségeinek fejlesztésében, hozzáállásuk, szemléletük alakításában keresi a megoldást.

Alapértékeink

• Megalapozottság – Multi-diszciplináris szakmai háttérrel, sokéves gyógyítói, vezetői, üzleti, tanácsadói, tréneri tapasztalattal rendelkezünk.

• Originalitás – Tevékenységünket a józan észre alapozzuk és nem sajnáljuk az energiát a gondolkodásra. A modern tudományokat, a tradicionális tudást, valamint a személyes tapasztalatainkat szintetizálva dolgozunk ki standard és egyedi feladatainknak megfelelő megoldásokat.

• Hitelesség – Módszereinket és tevékenységünket a saját élményeinkre és szakmai tájékozottságunkra alapozzuk. Amit tanácsadási munkánkban képviselünk azt szakmai és magánéletünkben is rendszeresen alkalmazzuk.

Székhely:
Budapest, II. ker. Margit Krt. 43–45.
Kapcsolattartó:
Dr. Gönczi Gergely
Telefonszám:
+3620 369 0308
Webcím:
http://www.unixo.hu
e-mail címe:
unixo@unixo.hu

Szolgáltatási területek