">

Randstad

Bemutatkozás

A Randstad a Randstad csoport tagjaként 2004. szeptember 1-jén kezdte meg működését Budapesten. Fő profilunk a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés.

A Randstadot 1960-ban alapították Hollandiában és a vállalat azóta folyamatosan fejlődik. Jelenleg 20 országban van jelen, és 2700 irodával, illetve 17 570 alkalmazottal rendelkezik. 2007-ben tanácsadóink naponta átlagosan 350 000 embernek nyújtottak munkalehetőséget.

A Randstad célkitűzése, hogy a munkaerő-kereslet és -kínálat sikeres összepárosításában piacvezetővé váljon. Arra törekszünk, hogy világszerte megismerjék és elismerjék azt az egyedi munkaerő-közvetítő módszert, amellyel dolgozunk.

Az a feladatunk, hogy a vállalatok kívánságait és a munkavállalók egyedi igényeit szem előtt tartva, tökéletesen párosítsuk az elvárásokat a lehetőségekkel.

Akár munkaerő-közvetítésről, akár munkaerő-kölcsönzésről van szó, a Randstad arra használja fel tapasztalatát és szaktudását, hogy megtalálja a legjobb megoldást Önnek.

A Randstad névjegye a magas színvonalú szolgáltatás. Szlogenünk, a "good to know you"; tükrözi a munkához való hozzáállásunkat. A Randstadnál mi arra törekszünk, hogy minél jobban megismerjük mind a munkáltatók, mind a munkavállalók igényeit és elvárásait. Így találjuk meg az ideális munkáltató-munkavállaló párosítást, mely mindkét félnél elégedettséghez vezet.Székhely:
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.
Kapcsolattartó:
Telefonszám:
411 20 90
Webcím:
http://www.randstad.hu
e-mail címe:
budapest.bajcsy@randstad.hu

Szolgáltatási területek