Pannonjob Humán Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

Bemutatkozás

Korszerű megoldások a humánmenedzsment területén!


Több mint egy évtizedes tapasztalatunk van a munkaerőpiacon, országszerte közel hetven multinacionális és magyar tulajdonú megbízónknak nyújtjuk szolgáltatásainkat, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, és stabil hátországot tudhatunk magunk mögött. Székesfehérvári központunk mellett két budapesti, valamint veszprémi és esztergomi irodánkban várjuk Önöket.

Amivel kivívtuk ügyfeleink hűségét, az a szakértő tevékenység, a magas szintű, minőségi szolgáltatás, a szokásosnál nagyobb fokú flexibilitás és az a hozzáállás, hogy számunkra nem csak szlogen szintjén első az ügyfél. Nem csak megbízóinkat tekintjük ugyanis ügyfeleinknek, hanem a hozzánk betérő álláskeresőket, pályázókat, minden munkavállalót, akinek valamilyen szolgáltatást nyújtunk. Az ő elégedettségük megbízóinknál fog látványos eredményeket mutatni - így tudunk ügyfeleink sikereihez hozzájárulni.

Munkatársainknak elméleti tudása és gyakorlati tapasztalata egyaránt megvan ahhoz, hogy a közös projektek idejére az Önök munkáját kellő szakértelemmel támogassák az emberi erőforrással kapcsolatos kérdésekben.

Kapcsolódó szolgáltatások:

- Munkaerő-közvetítés
- Munkaerő-kölcsönzés
- Bérszámfejtés
- HR outsourcing
- Humánpolitikai tanácsadás
- Tréningek, továbbképzések
- Karriertanácsadás
- Fejlesztő program / DC
- Coaching
- Szakmaspecifikus AC
- Karriertanácsadás
- Szakmai fórum

www.pannonjob.hu

Székhely:
8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.
Kapcsolattartó:
Molnár Attila
Telefonszám:
20/326-4655
Webcím:
http://www.pannonjob.hu
e-mail címe:
molnar.attila@pannonjob.hu