Magic Tools Munkavédelem

Bemutatkozás

MAGIC-TOOLS BT.
Munkavédelmi Képviselet
1107 Budapest,
Száva u 5-7.Tel.:(1) 347-0242
Tel/Fax.:(1) 377-0176
Mobil: 70/7014-975
http://www.magictools.hu Email:info@magictools.hu

Cégbemutatkozás
Cégünk a Magic Tools Bt. 2001-ben alakult, azzal a céllal, hogy a nehézipar és élelmiszeriparban dolgozókat ellássa munkaruházattal és egyéni védőeszközökkel.
Hívatásunknak érezzük, hogy a munkavédelmi baleseteket megelőzzük olyan minőségi eszközökkel, amellyel a dolgozó munka közben is jól érzi magát a termék viselése közben. Ezáltal növekedik teljesítménye és így a cég profitja is.

Termékkínálatunk nagy része saját importból áll, biztosítva ez által a versenyképes árat és a szakmai hátteret, amit gyártóinknál a képzéseken elsajátítunk.
Importőrei vagyunk többek között az olasz DIADORA sport és védőruházat gyártó cégnek, az amerikai GOODYEAR védőruházat gyártó és a több mint 100 éves ír PORTWEST munkaruha és egyéni védőeszköz gyártó cégnek is.
Minden általunk forgalmazott termékünk bevizsgált, ezáltal a jogszabályoknak megfelelő minősítésekkel rendelkezik.

Korszerű raktárunk, logisztikai és számítógépes rendszerünk gyors és pontos kiszolgálást biztosít.
Vevőink megelégedettségére a garanciális problémákat rugalmasan kezeljük, pl. nem javítjuk a terméket, hanem cseréljük készletről.

Cégünk pénzügyi háttere stabil, forgalma folyamatosan növekszik, ami a versenyképes termékkínálatnak, a képzett munkatársaknak, és a fegyelmezett, jó munkamorálnak köszönhető.
A Magic Tools Bt. célja hogy partnereinek, olyan költségkímélő megoldásokat ajánljon a munkaruha és egyéni védőeszközök beszerzésében, amivel a partnercég költségei csökkennek, és így több profithoz jut.

Őszintén remélem, hogy a fent leírtak alapján hozzájárulunk a munkahelyi balestek megelőzéséhez és ez által az Ön cége hossztávú sikeréhez.


Tisztelettel:

Márton István
ügyvezető

Magic Tools
Munkavédelem

Székhely:
Budapest, Száva u. 5-7
Kapcsolattartó:
Márton István
Telefonszám:
347-02-42
Webcím:
http://www.magictools.hu
e-mail címe:
info@magictools.hu

Szolgáltatások


Szolgáltatási területek