Komtravel Kft.

Bemutatkozás

A Komtravel Kft. 2010-ben alakult komáromi székhellyel. A vállalkozás tulajdonosa belföldi magánszemély. A főtevékenységünk személyszállítás, amely a tavalyi évi bevételeink 83 %-át teszik ki, emellett foglalkozunk közúti áruszállítással 4 %, és saját tulajdonú ingatlanok bérbe adásával 3 % (raktár épületek). A Kft. ügyvezetője Kovács Sándor Attila közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a személyszállítási területen.
A Kft. az Európai Unió e területre vonatkozó előírásai szerinti vizsgákkal, engedélyekkel teljes körűen rendelkezik.
A cég fő filozófiája a partnereink megbízható, és pontos kiszolgálása, és a szolgáltatási színvonal folyamatos növelése. A megrendelőink elégedettségét tükrözi az elmúlt években végbement töretlen növekedés, és bővülés. A folyamatos fejlődéssel elért szolgáltatási minőséget szeretnénk minél több cég számára elérhetővé tenni, a költségcsökkentési lehetőségek maximális érvényesítésével.
Cégünk elkötelezett célja a fenntartható környezet segítése, és kiemelt tényezőként kezeli a környezetünk védelmét. Ennek érdekében a beruházásokat úgy tervezzük, hogy az autóbuszok kedvezőbb EURO környezetvédelmi besorolásúak legyenek, hogy ezzel csökkentsék a járműpark károsanyag-kibocsátását. Ennek következtében a nagybuszok is már mind zöld plakettel rendelkeznek, és a kisbuszok mind EURO 5 vagy EURO 6-os besorolásúak. Ezzel kíméljük életterünk légszennyezettségét. A járat összevonásokkal kevesebb gépjármű közlekedik, ami a legjobb megoldás a károsanyag-kibocsátás csökkentésére.

Székhely:
2900 Komárom, Deák Ferenc utca 6.a.ép.
Kapcsolattartó:
Cserháti-Kovács Kitti
Telefonszám:
06204236578
Webcím:
www.kombusz.hu
e-mail címe:
cskk1989@gmail.com

Szolgáltatások