Karrier Intézet

Bemutatkozás

A Karrier Intézet alapítása óta (2004), Magyarország vezető és elismert karrier-tanácsadó, karrier-coaching szervezete lett. Ügyfeleink elégedettsége és sikere bizonyítja megközelítésünk és módszereink életrevalóságát.

2008 nyarán Intézetünk megszerezte a Language and Behavior Profile (LAB Profile) és a Words That Change Minds programok know-how oktatási, vizsgáztatási és értékesítési jogát, Magyarországon egyedüliként.
A LAB Profile technikája adja a tudományos és a gyakorlati alapját a Villáminterjú módszerének, amely egy rendkívül hatékony munkaerő-kiválasztási eszköz.

A Villáminterjú lényege, hogy az interjúalany kérdéseinkre adott válaszainak nyelvi struktúrája felfedi az adott kontextusra vonatkozó gondolkodási mintáit.
Ezek ismeretében nagy biztonsággal jósolható a vonatkozó kontextusban várható viselkedése, így eldönthető, hogy alkalmas lesz e az adott feladatra vagy sem.
Mivel a módszer a válaszok nyelvi struktúráját és a válaszadás formáját vizsgálja, a tartalom másodlagos, így a válaszok valóságtartalma sem lényeges.

Székhely:
Budapest
Kapcsolattartó:
Gerlei Béla
Telefonszám:
319 1554
Webcím:
http://villaminterju.hu
e-mail címe:
info@villaminterju.hu

Szolgáltatási területek