Innotica Group

Bemutatkozás

Az Innotica Group Közép-Kelet Európa egyik vezető e-learning, tudásmenedzsment és szervezetfejlesztő szolgáltatója. A cégcsoport több mint 10 éve egyik leginnovatívabb úttörője a korszerű képzés-fejlesztési megoldásoknak.

Saját fejlesztésű Diogenes Business e-learning és tudásmenedzsment keretrendszerei egyedülálló infrastrukturális hátteret biztosítanak a költség-hatékony képzési és fejlesztési programoknak. A saját fejlesztésű HR rendszerekhez kapcsolódó széleskörű szolgáltatás portfolio és ICT integrációs lehetőség az innovativitás egyik fontos pillére.

Az elmúlt évek során az Innotica Group számtalan standardizált és testreszabott e-learning tananyagot és tudásmenedzsment tartalmat fejlesztett. A sikeres tartalomfejlesztői tevékenység titka az iparági szakértelem és tapasztalat, a hatékony tanuláshoz elengedhetetlen interaktív egyedi módszertan és erőteljes gyakorlati fókusz.

2004 óta az Innotica Group nemzetközi vezető egyetemekkel is sikeresen együttműködik annak érdekében, hogy innovatív és költség-hatékony tudásmenedzsment programokat és szervezetfejlesztési megoldásokat nyújtson ügyfelei számára.

Székhely:
1051 Budapest, Hercegprímás u. 18.
Kapcsolattartó:
Dallos Gábor
Telefonszám:
+3617829702
Webcím:
http://www.innotica.com
e-mail címe:

Szolgáltatási területek