Human Priority Kft.

Bemutatkozás

Human Priority – Legnagyobb érték az ember

Jelmondatunk kifejezi cégünk hitvallását, miszerint egy vállalatnál a legnagyobb értéknek az embert és az emberben rejlő tudást tartjuk. Ez azt is jelenti, hogy azokat a cégeket gondoljuk igazi partnerünknek, amelyek ezzel az értékrenddel hozzánk hasonlóan azonosulni tudnak.

Ugyanakkor látni kell azt is, hogy az emberi erőforrás nem csak a legnagyobb érték, hanem egyre inkább a legnagyobb költség is egy vállalat működésében. A technológia folyamatos fejlődésével a szellemi tudásra helyeződik a hangsúly. Ezért az emberi tudást egyre jobban meg kell becsülni. Lényeges odafigyelni arra, hogy naprakész tudással rendelkező szakembereket választunk-e; miként bánunk leendő és meglévő kollégáinkkal az első kapcsolatfelvételtől az együttműködés lezárultáig. Ezen túlmenően fontos kérdés az is, hogy az elköszönés után milyen jövőbeli kapcsolatot építünk velük.

Tanácsadó cégünk, a Human Priority Kft. két meghatározó és jól különválasztható szolgáltatási területtel áll ügyfelei rendelkezésére, hogy az emberi erőforrást, mint értéket közösen, a lehető legprofesszionálisabban kezeljük:

1. Fejvadászat és toborzási tanácsadás
2. Munkáltatói arculatépítés

Székhely:
1123 Budapest, Avar utca 9
Kapcsolattartó:
Pulay Gellért
Telefonszám:
+36 1 950 2613
Webcím:
http://www.humanpriority.hu
e-mail címe:
info@humanpriority.hu

Szolgáltatási területek