Grafton Recruitment

Bemutatkozás

Grafton Recruitment 1982-ben kezdte munkaerő-közvetítő tevékenységét Dublinban, Írországban. Mára a cégcsoport számos, különböző szakterületekkel foglalkozó leányvállalata 19 országban 76 irodával van jelen, illetve összesen 25 országban foglalkozik Recruitment Process Outsourcinggal. A Grafton csoport tevékenységi terület szerint az alábbi üzletágakból áll:

- Grafton Recruitment - gazdasági, adminisztratív, jogi terület
- Grafton Technologies - mérnöki, IT, ingatlan, logisztikai terület
- Grafton Temporary Staffing - hosszú- és rövidtávú munkaerő-kölcsönzés
- SpenglerFox - fejvadászat, executive search
- Grafton Healthcare - egészségügy
- BluePrint - IT (csak Írország)
- Maryb.ie - általános online toborzás (csak Írország)
- Grafton ESP - HR outsourcing (csak Írország)

Magyarországon a Grafton 1996-óta van jelen és 1998-óta a kiközvetített jelöltek száma alapján töretlenül tartja piacvezető helyét. 2000-ben a budapesti iroda kibővült a Grafton Technologies üzletággal, 2007-ben pedig megnyílt debreceni irodánk . A Grafton jelenleg 10 szakterületre specializálódott divízióban 32 tapasztalt tanácsadóval nyújt segítséget ügyfeleinek és minden álláskeresőnek megtalálni a legmegfelelőbb munkatársat, illetve munkahelyet.

Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásainkkal a legmagasabb színvonalú toborzási és kiválasztási megoldásokat kínáljuk. Ennek érdekében vezettük be cégünknél az MSZ EN ISO 9001:2001-es nemzetközi minőségirányítási rendszert.

Székhely:
1053 Budapest, Károlyi Mihály u.12. IV. em.
Kapcsolattartó:
Telefonszám:
(36-1) 235 2600
Webcím:
http://www.grafton.hu/
e-mail címe:
info@grafton.hu

Szolgáltatási területek