DARFT KHT

Bemutatkozás

Az Ügynökség, mint a Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács munkaszervezete, közel tíz éve szolgálja a régiót magas szakmai kompetenciájával, a régió területfejlesztési céljaihoz illeszkedő hazai és nemzetközi források, programok felhasználásához nyújtott szolgáltatásaival.
Bátran állíthatjuk, hogy az elkövetkezendő 7 év a kihívások időszaka mind az Ügynökség, mind a régió szereplői számára.

Az Ügynökség a Dél-alföldi Operatív Program Közreműködő Szervezeteként a pályázati kiírásoktól azok megvalósításának nyomon követéséig kiemelt feladatként látja el 2007 és 2013 között a 230 milliárd forint pályázati összeg menedzselését. Ez a forrás lehetőséget nyújt a régió szereplőinek a regionális gazdaság, turizmus, közlekedési/humán infrastruktúra, valamint a térségi akciók fejlesztései mentén elképzeléseik megvalósítására, s ezzel hozzájárul a régió gazdasági fejlődéséhez, illetve a régióban élők életkörülményének javulásához.

A régióba áramló hatalmas összegnek a felhasználása komoly felkészülést, széles társadalmi egyeztetésen alapuló tervezést, projektfejlesztést igényel, melyet az Ügynökség kiemelten kezel. Célunk a lehető legtöbb segítséget nyújtani a régió szereplőinek.

Ezen célokat figyelembe véve egy olyan felhasználóbarát honlap létrehozását tartottuk szükségesnek, mely segíti a megújult honlapunkra látogató jelenlegi és jövőbeni partnereinket a projektekkel, programokkal, pályázatokkal kapcsolatos naprakész információk megszerzésében.

Hasznos böngészést és sikeres projekteket kívánok!

Balogh László
Ügyvezető igazgató

Székhely:
Szeged
Kapcsolattartó:
Jákó Csaba
Telefonszám:
62-558-620
Webcím:
http://www.darfu.hu
e-mail címe:
jako.csaba@umft.del-alfold.hu

Szolgáltatások


Szolgáltatási területek