Contrast Management-Consulting Kft.

Bemutatkozás

A Contrast Management-Consulting & Training 1991-ben alapult Bécsben. Mára a Contrast Ausztria egyik vezető stratégiai management és controlling tanácsadója, több mint 100 munkatárssal.

Európában, Kelet és Dél-kelet Európa a legjelentősebb helyszíne a gazdasági növekedésnek. A Contrast Management Consulting 1992 óta aktív ezekben a régiókban. Első leányvállalatunkat 1994-ben alapítottuk Prágában. Vezetési tanácsadási és management-tréning szolgáltatásainkat jelenleg Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Romániában és Bulgáriában kínáljuk helyi nyelveken.

A Contrast Management-Consulting Kft. Magyarországon, 2007. elején kezdte el működését.

A magas szintű stratégiai, szervezési és kontrolling tanácsadás mellett, 2007 májusában beindítottuk Magyarországon is a képzés, azaz tréning-részlegünket.

Termékpalettánkon több mint 100, már meglévő felépítéssel rendelkező szakmai tréning szerepel. A tréningeket akár individuálisan, cégekre alakított "In-house" (a cég telephelyére kihelyezett) tréningként kínáljuk, melyek között számosat az Osztrák Kontrolling Intézettel szorosan együttműködve ajánlunk ügyfeleinknek.

A kurzusok között megtalálhatók a rugalmasan igényre szabható stratégiai, folyamatmanagement, szervezeti átalakítás, vezetési kontrolling területet átfogó specifikus tréningek.

Székhely:
Budapest, 1123, Győri u. 20
Kapcsolattartó:
Vida Melinda
Telefonszám:
06-1-225-21-68
Webcím:
http://www.contrast-consulting.com
e-mail címe:

Szolgáltatási területek