Comline Budapest Kft.

Bemutatkozás

A legtöbb vezető magányos, csak keveseknek adatik meg a jó csapat, pedig mindegyikük vágyik rá. A cégvezetőknek a Comline nyújthat támaszt. A Comline sokszor láthatatlan munkatársként, nap mint nap jelen van a vállalkozások életében.
Mi igazán az Ön társa tudunk lenni az üzletben. Ez azt jelenti, hogy a Comline az a szervezet, akire egy ügyvezető bátran támaszkodhat, hogy: elérje a céljait; kezelje elhúzódó problémáit; levegyen a válláról olyan feladatokat, amiket nem szeret csinálni, de a cégnek szüksége van rá; legyenek stabil vezetői; olyan szervezete legyen, amiben Ön valóban azzal tud foglalkozni, amivel kell; értékes, mások verejtéke árán összegyűjtött tapasztalatokat megkapjon.

Sikerbeszámolóink:

„A képzés végére határozottabban és gyorsabban tudok jó döntéseket hozni. Ezáltal hamarabb értem el a céljaimat és a kitűzött eredményeket. Ha veszély állapot alakult ki valahol, akkor azt azonnal kezelni tudtam.”

Vicsek János – ügyvezető, Extracoop Kft.„Az elmúlt egy évben pontosan azokat az ismereteket sajátítottam el, amelyekre a legégetőbb szükségem volt – amelyek segítenek abban, hogy a vállalkozásom szervezetté váljon, az is maradjon, s melyek által fejlődése biztosítható. Az itt megtanultak nem csak a cégre nézve hasznosak, hanem saját fejlődésemben is hatékonyan segítettek – segítenek.”

Nagy Gyula – ügyvezető, Weldtech Kft.

Az Ön első lépése a siker felé, hogy részt vegyen a cégünk által összeállított programok egyikén. Ezzel elindul azon az úton, mely a siker felé vezet és mi, a Comline segítünk Önnek ebben.
Mert a COMLINE az, AKI EREDMÉNYT ÉR EL!

Székhely:
1117 Budapest, Nádorliget u. 7/c
Kapcsolattartó:
Mészáros Renáta
Telefonszám:
(1) 309-7560
Webcím:
http://www.comline.hu
e-mail címe:
comline@comline.hu