CMS-PRO TRAINING

Bemutatkozás

A CMS-PRO TRAINING fő tevékenységként értékesítési és csapatépítő tréningekre specializálódott, melyeket a szervezetfelállítás és az egyéni coaching módszerével is megerősít. Ezekkel a témákkal összefüggő tréningek megtartását cégünk egyrészt saját erőforrásból, másrészt kooperációs halózatunk segítségével oldja meg.

Professzionális szintű tréningeink az ismereteket és a készségeket a gyakorlati igényeknek megfelelően közvetítik, útmutatásaink a tréningen résztvevők számára el- és befogadhatóak. Munkánk során vállalata jelenlegi céljaira fókuszálunk, hogy a kívánt jövőbeni fejlődést előmozdítsuk. Mindezt igénybe veheti magyar, német, angol és spanyol nyelven.

Tréningeink alapja a német know-how-nk, ami a Magyarországon, Németországban, Ausztriában és Spanyolországban szerzett tapasztalatokkal együtt minőségi garanciát nyújt Önnek.

Az igények felmérése lehetővé teszi, hogy a tréningen csak azzal foglalkozzunk, ami az eredményességet biztosítja. Tréningtervet állítunk össze, melyet megbízónk a tréning előtt kézhez kap, lehetőséget szerezve ezáltal arra, hogy tevékenyen részt vegyen a számára leghasznosabb terv kidolgozásában.

Az alkalmazott módszerek a résztvevők saját kreatív tevékenységére építenek (interaktív előadás, csoportmunka, következtetések levonását lehetővé tevő helyzetgyakorlatok, szerepjátékok, NLP-gyakorlatok, szervezetfelállítás). Mindezt modern didaktikai segédeszközökkel (videó, pinwand, flipchart, számítógép) támogatjuk.

A test, a lélek és a szellem el nem hanyagolható kölcsönhatásban van egymással. Ezért kívánságának megfelelően a tréningtervbe beépíthetők mozgás- és relaxációs gyakorlatok is.

Székhely:
2000 Szentendre, Dunakorzó 21/A
Kapcsolattartó:
Marek István
Telefonszám:
Tel: 06-26-301 157, Mobil: 06-30-9 326 798
Webcím:
http://www.cmsprotraining.com/index2.html
e-mail címe:
cmspro@t-online.hu

Szolgáltatási területek